Methodiek

Als energetisch therapeut vind ik het belangrijk om te werken volgens een erkende methodiek.
Er worden binnen mijn vakgebied diverse methodes en werkvormen gebruikt. Door verschillende behandelingen zelf te ondergaan, heb ik kunnen ervaren welke methode het beste bij mij als behandelaar past. Ik heb gekozen voor Touch of Matrix en Systemisch werk. Beiden zijn gebaseerd op bewustzijn en verbinding.

Systemisch werk

Jij bent jezelf, een uniek individu. Maar ook als individu ben je onderdeel van een groter geheel. We noemen dat een systeem. Je gezin, familie, vriendengroep en werk zijn voorbeelden van verschillende systemen waarin jij je eigen rol hebt. Systemisch werk is een manier om inzicht te krijgen in jouw plek, rol en gedrag binnen een systeem.

Welke systemische rollen vervul jij?
Welke blokkades en overtuigingen brengen deze rollen met zich mee?
Hoe verhoud jij je tot anderen en hoe zou jij je willen verhouden tot hen?

Samen gaan we aan de slag met jouw antwoorden op deze vragen. Dit doen we door middel van Touch of Matrix. De nadruk ligt hierbij op je mogelijkheden in plaats van de beperkingen. We gaan op zoek naar wat je los mag laten en hoe jij het beste tot bloei kan komen. De energie krijgt zo de ruimte om weer te gaan stromen.

Touch of Matrix

Touch of Matrix is een methodiek die ervoor zorgt dat oude patronen en blokkades in jouw onderbewustzijn worden opgeruimd. Deze methode werkt simpel, snel en grondig. Je hoeft niet diep te graven naar de oorzaak van je klachten. We gaan uit van de situatie zoals die hier en nu is.
Touch of Matrix werkt praktisch en lange praatsessies zijn overbodig. Belangrijk is wel dat je openstaat voor het idee dat jouw lichaam meer kan dan je verwacht. Vertrouw daarop.

Door het weghalen van ballast, activeer je het zelfhelend vermogen. Hierdoor worden klachten op fysiek, emotioneel en mentaal vlak opgeheven. Je komt in contact met jezelf, je intuïtie en jouw talenten. Hierdoor ervaar je meer energie en vertrouwen.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de aflevering van Giel Beelen over een Touch of Matrix.