Behandelingen

Jij kiest voor verandering en iedere verandering start met bewustzijn en weten dat echte veranderingen in het onderbewustzijn plaats vinden. Wanneer jij je bewust bent van jouw blokkades, overtuigingen en gedragingen, kan je hieraan werken.

Maatwerk

Klachten kunnen op allerlei vlakken ontstaan en zich op diverse manieren uiten. Een fysieke klacht is bijvoorbeeld vaak een symptoom van een onderliggende mentale of emotionele klacht. Het is belangrijk om samen helder te hebben wat jouw thema voor de behandeling is. Daarom vul je voorafgaand aan de behandeling een intakeformulier in. Aan de hand daarvan bespreken we het thema en bepaal jij waar je naartoe wilt. Hiervoor formuleren we jouw eigen positieve doelstelling voor de behandeling.

Hierna ga ik met je lijf aan de slag. Ik doe dit door verbinding met je lichaam te maken en het zelf herstellend vermogen te activeren. Elk thema manifesteert zich op meerdere dimensies; fysiek, emotioneel, mentaal of zielsniveau. Stap voor stap bekijken we wat jij nodig hebt. Hier stem ik jouw persoonlijke behandelplan op af.
Klanten ervaren mijn behandelingen als inzicht gevend en ontspannend. Met als resultaat een gevoel van verlichting en krachtiger in het leven te staan.

Aantal thema’s die ik behandel

Oplopende emoties

Angsten

Twijfels

Vrijheid missen

Overtuigingen

Rouw

Traumatische gebeurtenis

Slecht slapen

Perfectionisme

Piekeren of stress

Onzekerheid

Opgejaagd of gevangen voelen

Lichamelijke klachten

Negatief zelfbeeld

Familiethema´s

Hoe zou het voor jou zijn om te ontdekken dat er zoveel meer mogelijk is dan je dacht?

Behandeling op afstand

Een behandeling op afstand is net zo effectief als een behandeling op locatie omdat ik werk op de principes van kwantumfysica. Dat houdt in dat we allemaal met elkaar in verbinding staan, ongeacht de afstand en daarom kan ik heel goed op jou afstemmen. Net zoals het voeren van telefonische gesprekken maken we verbinding, zonder dat je bij elkaar hoeft te zijn. Je hoeft de principes van kwantumfysica niet te begrijpen om een behandeling te ontvangen, zoals je niet alles van biologie hoeft te begrijpen om jouw lichaam te gebruiken. Hoe zou het voor jou zijn om te ontdekken dat er zoveel meer mogelijk is dan je dacht? Het voordeel van afstandsbehandeling is dat jij in jouw eigen vertrouwde omgeving kan blijven en je bespaart reistijd en -kosten.

Hoe werkt een behandeling op afstand?
Vooraf (video) bellen we om samen jouw ingevulde intakeformulier door te nemen. Aan de hand van je antwoorden formuleren we een positieve wens voor je. Na ons gesprek kies je een plek waar je in alle rust en ontspannenheid kan liggen. Dan gaat de behandeling van start. Na de behandeling spreken we de behandeling door en ronden we de behandeling af.

Wat is jouw bijdrage?
Sessie 30 minuten  € 44,-  
Sessie 60 minuten € 88,-

Excl. intake bij de eerste sessie voor € 22,-